Polyester


Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Medical Box Pillow White
  Rating:
  0%
  € 14,95
 2. Regular Elisabeth Pillow White
  Rating:
  0%
  € 6,95
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorterenKussen kopen?

Standaard kussen

Het standaard kussen is het kussen zoals wij hem allemaal kennen. Dit kussen komt het meeste voor en lijkt voor de meeste mensen alsnog te voorkeur te krijgen. De vorm van het kussen is ‘standaard’ maar er is nog variatie in de soort vulling van het kussen.

Boxkussen

Een boxkussen is een kussen wat erg lijkt op het standaard kussen. Het verschil is dat het boxkussen opstaande randen heeft. Deze randen zijn ideaal voor zijslapers. Bij zijslapers ontstaat er een grote ruimte tussen het hoofd en het matras, de boxkussen zijn iets hoger waardoor deze ruimte wordt opgevuld.

Ergonomisch kussen

Ergonomische kussens zijn ontworpen om lichamelijke klachten te voorkomen of te verhelpen. Deze ergonomische kussens zijn voorgevormd, hierdoor ondersteunen zij het lichaam optimaal. De meeste ergonomische kussens hebben een vulling van traagschuim. Traagschuim heeft de eigenschap zich volledig te kunnen vormen naar het hoofd. Dit in combinatie met het voorgevormde kussen zorgt voor een optimale drukverdeling en een uitstekende ondersteuning van het hoofd.

Wij leveren een groot assortiment dekbedovertrekken van de gerenomeerde merken waarmee jij je slaapkamer extra sfeer geeft. Wij verkopen tevens kinderdekbedovertrekken van verschillende bekende films en rages. Wij, Miranda en Jochem, helpen jou graag bij het maken van je keuze!

Dekbedovertrek kopen? Wij helpen je kiezen!